Rólunk

Cégünk 2015 óta közel 500.000 nm területen végez üzemeltetési feladatokat illetve építészeti, beruházási tevékenységet országszerte.

Műszaki létesítmény gazdálkodás

Ingatlan üzemeltetés és karbantartás

Beruházási projektek menedzselése

Építészet, belsőépítészet, kivitelezés

Külterület karbantartás, parkgondozás

Energiahatékonysági projektek menedzselése

Cégünk missziója

Cégünk 2015 óta Magyarország területén közel 500.000 nm területen végez üzemeltetési feladatokat illetve építészeti, beruházási tevékenységet országszerte.

Az OMS 24 Zrt. 100%-ban magyar magántulajdonban működő vállalkozás, ahol a megbízhatóság alappilléreit a sokéves tapasztalat és szakmai elkötelezettség biztosítja.

 

Célunk olyan professzionális szolgáltatást nyújtani ügyfeleinknek, amik teljeskörű megoldást és biztonságot nyújtanak minden Megrendelőnk számára. A színvonalas munkavégzés vezetőségünk és minden munkatársunk kiemelt feladata és felelőssége, hogy Megrendelőink igényei maximálisan kielégítésre, problémái pedig azonnali megoldásra kerülhessenek.

Menedzsment

Rogács Zsolt vezérigazgató, OMS24

Rogács Zsolt

Vezérigazgató
rogacs.zsolt@oms24.hu

Kása Tamás Fejlesztési Üzletág Igazgató OMS24

Kása Tamás

Fejlesztési Üzletág Ig.
kasa.tamas@oms24.hu

Makói Ádám Üzemeltetési Üzletág Igazgató OMS24

Makói Ádám

Üzemeltetési Üzletág Ig.
makoi.adam@oms24.hu

Erősségeink

Szakértelem

A szakértelem elengedhetetlen, hogy magas szintű hozzáértéssel tudjuk ügyfeleinket kiszolgálni. Ehhez garancia munkatársaink sokéves tapasztalata, rutinja és szaktudása, ami garantálja a sikert minden munkafolyamatban.

Rugalmasság

Megváltozott piaci környezet megváltozott munkamódszereket kíván. Fontos, hogy gyorsan és hatékonyan alkalmazkodjunk a környezethez, és megrendelőink igényeit egyszerű és rugalmas megoldásokkal támogassuk. 

Tapasztalat

Az évek során számos ingatlant üzemeltettünk, köztük 200 távközlési bázisállomást és géptermet, több, mint 100.000 m2 irodaházat, és karban tartunk 150.000+ m2 külterületet. Ezzel a tapasztalattal partnereinket egyedi igényeit is hatékonyan kielégítjük.

oms24 iroda

milliárd árbevétel

m2 üzemeltetett terület

%

országos lefedettség

Call Center

Lépjen velünk kapcsolatba

1117 Budapest, Kaposvár utca 8.

info@oms24.hu

+36301387151

facebook.com/oms24zrt