GINOP Plusz Pályázat

Eszközbeszerzés az OMS 24 Zrt.-nél

  • Kedvezményezett neve: OMS 24 Zártkörűen Működő Részvénytársaság
  • Projekt címe: Eszközbeszerzés a OMS 24 Zrt-nél
  • Szerződött támogatás összege: 121 180 000 Ft
  • Projekt kezdési dátuma: 2022.03.29

A OMS 24 Zrt. 121,18 millió forint összegű vissza nem térítendő európai uniós támogatást kapott az „Eszközbeszerzés a OMS 24 Zrt-nél.” című – Gazdaságfejlesztési Operatív Program Plusz 1.2.3-21 mikro-, kis- és középvállalkozások számára kiírt pályázat keretében. A 173,11 millió forintos összköltségvetésű beruházásból eszközbeszerzést valósít meg.

A projektet 2022.03.29-én indított építési terület előkészítésére alkalmas eszközök megrendelésével megkezdte. A pályázatot a felhívásban szereplő, technológiai fejlesztést eredményező új „eszközök” beszerzésével valósítja meg.

A projekt kiemelkedően hasznos fontosságú, mert a vállalkozás a meglévő tevékenységét újabb korszerű technológiával rendelkező berendezéssel egészíti ki. A projekt keretén belül beszerezni tervezett eszközök: 1 db Bobcat E 19 minikotró, 1 db LIEBHERR L1-32 un. önszerelő toronydaru, 2 db Bobcat E27Z Forgó minikotrógép és 2 db Bobcat T590 gumihevederes kompakt rakodógép. A OMS 24 Zrt a termelési értékláncban előre lépő vállalkozás, a meglévő tevékenységét kapacitás és hatékonyság növelő eszköz beszerzésével egészíti ki.

A vállalkozás az új eszközökkel portfólióját, volumenét és a szolgáltatás hozzáadott értékét bővíti, növeli. Az üzembe állítani tervezett új eszközök hatékonysága minőségben is mérhető lesz. Ez a minőség biztosítja cégünk piacképességét, költséghatékony működését és versenyképességét is garantálja.